Toerrit zondag

Toerrit zondag

Vertrek: 9:30 Waalkade Nijmegen

Iedere zondag kun je met R.&T.C. Groenewoud een mooie toerrit maken. Gedurende het seizoen wordt de lengte opgebouwd – met de mogelijkheid er een rondje aan vast te plakken voor de echte duursporters. We vertrekken in drie groepen, voor tochten van 50 en 75 tot 100 kilometer. De vijftigkilometerrit is ideaal voor renners die nog niet zo lang fietsen en gewoon lekker kilometers ervaring op willen doen - deze groep is zeer toegankelijk.

Daarnaast organiseren we elke zondag van de maand een instaprit. Dus heb je nog niet zoveel fietservaring (in een groep) of wil je de snelheid weer rustig opbouwen, dan ben je van harte welkom om hier aan te sluiten. Na de rit eindigen we samen bij de Heksendans voor een kop koffie. De ritten worden begeleid door onze wegkapiteins.

De kalender voor deze ritten vind je hier.

Jeugd toerrit zondag

Vertrek: 9:30 Waalkade Nijmegen

Ook de jeugd trekt er elke zondagochtend op uit om een flink aantal kilometers af te leggen. Onder leiding van eigen wegkapiteins rijdt de jeugd afstanden van 50 tot 70 kilometer op de zondagochtend. Als wat later in het seizoen iedereen goed in vorm is dagen de trainers en wegkapiteins de jeugdleden wellicht wel uit voor meer! Meer informatie over de jeugdsectie vind je hier:

https://www.rtcgroenewoud.nl/over-groenewoud/jeugd


   

  

GPX-bestanden van de ritten

Download hier de GPX-bestanden.

De GPX-downloads kunnen iets andere namen hebben in je (fiets)computer


Oudere routes