Trainingen

Training donderdag

Vertrek: 18:30 Waalkade Nijmegen

‚Äč‚ÄčOnder begeleiding van een trainer wordt in een trainingsopzet steeds een ander facet van het wielrennen geoefend, zoals waaier rijden, kop over kop, bochten, klimtraining, criterium, sprinttraining, etc. Deze trainingen staan voor iedereen open, welk niveau je ook hebt. De trainingen worden namelijk zo ingericht, dat het op elk niveau te doen is. Als je beter wilt leren fietsen, zorg je dat je hierbij meegaat!

Bij het vertrek op de Waalkade kies je voor de trainings- of toerrit. Je kunt dus steeds zelf bepalen wat je wilt doen.

 

Training Start to Ride

Vertrek: 18:30 Waalkade Nijmegen
Iedere eerste donderdag van de maand

Ben ik in staat mee te doen aan de donderdagtrainingen?

Ja. En na deze introductietraining sowieso!

De trainingscommissie constateert dat de opkomsten bij de donderdagtrainingen al heel goed zijn, maar er ook nog een heel groot deel van de leden is dat de donderdagavond nog niet heeft weten te vinden. We vermoeden dat veel leden twijfelen of de trainingsgroepen wel iets voor hen zijn. Het antwoord: JA! De donderdagtraining is geschikt voor elk niveau! Sterker nog: juist de minder gevorderde fietser kan het meeste leren van een donderdagtraining!

Voor mensen die nog twijfelen aan hun basisvaardigheden, aan hun snelheid, of aan het rijden in een groep, organiseert de trainingscommissie vanaf mei elke eerste donderdag van de maand START TO RIDE: een introductietraining om de stap naar de donderdagtraining te verkleinen en de drempel om standaard op donderdag mee te komen trainen weg te nemen.

Na afloop van de training horen we tijdens de maandelijkse borrel graag hoe het ging!

 

Jeugdtraining zondag

Vertrek: 9:30 Waalkade Nijmegen

Samen met Jeugdtriatlon Nijmegen bieden we elke zondagochtend de jeugd tussen 12 en 18 jaar uitdagende trainingen aan, van techniek tot snelheid. Om negen uur vertrekken de jeugdleden om onder begeleiding te gaan trainen. Ieder kind met een fiets en interesse in het wielrennen is welkom!