R.&.T.C. Groenewoud


Een roemruchte wielervereniging, vol nieuw leven. Dat is R.&T.C. Groenewoud. Liefde voor de fiets is wat ons bindt, of je nu graag wedstrijden rijdt of juist geniet van mooie toerritjes, beginnend of ervaren, snel of minder snel; we zijn er voor alle wielrenners. 

We organiseren trainingen, toerritten en workshops voor alle niveaus en leeftijden. Bovendien organiseren we tal van andere activiteiten zoals borrels, uitjes, weekendjes voor de gezelligheid naast je fiets en je netwerk in en rond Nijmegen. Ook hebben we een speciale jeugdtak binnen de vereniging.

Je bent meer dan welkom je bij ons aan te sluiten. Vul het aanmeldformulier in en dan zien we je graag op of naast de fiets! Eerst even vrijblijvend proeven van de vereniging? Dat kan zeker! Stuur een mail naar sport@rtcgroenewoud.nl.

Nieuws

Tijdens de persconferentie van dinsdag 13 oktober is duidelijk geworden dat de amateursport wordt stilgelegd. Voor onze vereniging betekend...


Vanaf 29 september zijn de corona maatregelen weer aangescherpt en spelregels voor sport gewijzigd. Binnen de huidige richtlijnen is de...


[Afgelast] Ga je mee gravellen?

[Afgelast] Ga je mee gravellen?

Gravellen is helemaal hip en happening! Daarom doen wij bij Groenewoud er...


Nieuw werelduurrecord voor Vincent ter Schure & Timo Franssen

Vandaag heeft Team VIT, het tandemteam Vincent ter Schure & Timo Franssen, een...


Wedstrijden rijden voor dames

Wedstrijden rijden voor dames

  Hallo snelle dame,   We hebben mooie plannen voor het komende jaar en die we...

Trainingen & Evenementen