Heimwee naar Nijmegen

Heimwee naar Nijmegen is dé toertocht waar kleinschaligheid en sfeer samenkomen! 

Sinds 2023 wordt Heimwee georganiseerd door R&TC Groenewoud. De toertocht is net als onze vereniging een begrip onder het Nijmeegse wielerpeloton, dus het is niet meer dan logisch dat deze twee samen zijn gekomen.

Jaarlijks vindt onze gezellige toertocht plaats, speciaal voor fietsliefhebbers uit de omgeving van Nijmegen die verlangen naar traditie in een nieuw jasje. Met een stempelkaart in je achterzak ontdek je samen met je fietsvrienden het beste van de lokale omgeving.

De route is elk jaar weer een ware uitdaging, met verrassende klimmetjes en een pittige finale. Maar geen zorgen, er is traditioneel genoeg tijd om bij te komen op het gezellige terras van café Frowijn. En alsof dat nog niet genoeg is, maak je met je volle stempelkaart ook nog eens kans op mooie prijzen in onze legendarische tombola!

Lees hier het verslag van de vorige edities, en schrijf je hier in voor de aankomende editie!

Heimwee naar Nijmegen wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Kersten Wielersport.

En heb je zin om onderdeel te zijn van de organisatie van dit legendarische evenement? Meld je dan aan als Heimweenist! Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via: heimwee@rtcgroenewoud.nl