Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor het aanbod voor alle jeugdleden van R&TC Groenewoud. Zorgen dat er elke week weer trainers en wegkapiteins klaar staan om de jeugd te begeleiden maar ook de communicatie naar ouders en leden en het organiseren van andere activiteiten voor de jeugd horen hierbij.

De jeugdcommissie is altijd op zoek naar enthousiaste leden of ouders die mee willen helpen bij de jeugd. Trainingen geven, de jeugd begeleiden tijdens toerritten of bijvoorbeeld uitleg geven over specifieke onderwerpen als bikefitting/trainingschema’s/voeding etc. Het kan allemaal. Zie hieronder voor meer informatie.

Lijkt het jou leuk om mee te helpen bij de jeugdafdeling? We gaan samen kijken hoe we jouw rol het beste invulling kunnen geven en zoeken passende training als dat gewenst is. We hopen op deze manier samen met onze leden de jeugdafdeling verder te ontwikkelen, want de jeugd heeft de toekomst!

Wil je meer weten, neem dan contact op met Ger Boonen via sport@rtcgroenewoud.nl of Gijs Jongeneel via jongeren@rtcgroenewoud.nl.

Huidige leden van de Jeugdcommissie:

Jan-Jaap: Communicatie en invulling toerritten

Gijs: Coördineren trainingen en wedstrijdprogramma


Hiernaast wordt de jeugdcommissie ondersteund door een aantal enthousiaste ouders.

Begeleider, trainer of wegkapitein worden?

De jongerenafdeling kent 3 groepen:
- Jeugd categorie 5/6/7(12-14 jaar oud)
- Nieuwelingen (14-16 jaar oud)
- Junioren (16-18 jaar oud)

Voor ieder van deze groepen verzorgen we trainingen (op zondag) en toerritten (op donderdagavond).