Ardennenweekend

Over dit evenement

Categorie
Sociale evenementen
Organisator
Evenementencommissie
Datum en tijd
24 mei 2024 16:00 - 26 mei 2024 22:00

Word lid

Actief worden

Ardennenweekend

Vorig jaar was het Ardennenweekend een groot succes. Daarom gaan we in de reprise.

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei slaan we ons kamp weer op in Gouvy, iets ten noorden van Bastenaken. Voor je het weet zit je op het parcours van La Doyenne: Luik-Bastenaken-Luik. Dat belooft klimmen, klimmen en nog eens klimmen! En wie weet ding jij wel mee naar de enige echte Ardennen-klimbokaal!
Is klimmen iets minder je specialiteit, haak dan ook gewoon aan. Ook voor jou bieden we mooie routes.

De riante accommodatie in Gouvy biedt plaats aan 34 Groenewouders. De inschrijving vindt op een andere manier plaats dan vorig jaar. In het weekend van 23 t/m 25 februari kun je je aanmelden. Zijn er meer dan 34 aanmeldingen, dan zal onze Groenewoud-notaris door middel van het trekken van briefjes bepalen wie mee mag. Wil je als stel mee, dan kun je je ook samen inschrijven. Dan ga je allebei wel of niet mee. Meld je allebei aan bij het evenement en geef in het formulier aan met wie je samen wil inschrijven. 

Wat kost dat dan? Je betaalt €100 en daarvoor krijg je twee overnachtingen, eten en drinken, en twee à drie heerlijke fietsdagen.

Heb je je aangemeld, dan is half maart je aanmelding definitief, en wordt het geld per automatische incasso van je rekening afgeschreven.

Mocht je vragen hebben over het weekend, stel ze dan gerust aan Franke, Ger, Aryan, Denise, Henk of Eric.

Tot ziens, in Nijmegen of in de Ardennen!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien