Ardennenweekend

Over dit evenement

Categorie
Sociale evenementen
Organisator
Evenementencommissie
Datum
14 - 16 apr. 2023
Locatie
Belgische Ardennen

Word lid

Actief worden

Vorig jaar was het Ardennenweekend een groot succes. Daarom heeft een clubje Groenewoudleden zich opgeworpen om een 2023-editie te organiseren. Of het net zo episch wordt als in 2019 en 2022? Vast wel!

Van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april slaan we ons kamp op in Houffalize, iets ten noorden van Bastenaken. Voor je het weet zit je op het parcours van La Doyenne: Luik-Bastenaken-Luik. Dat belooft klimmen, klimmen en nog eens klimmen! En wie weet ding jij wel mee naar de enige echte Ardennen-klimbokaal.Is klimmen iets minder je specialiteit, haak dan ook gewoon aan. We bieden ook routes voor leden die in een wat rustiger tempo een rondje willen fietsen.

De riante accommodatie in Houffalize biedt plaats aan 34 Groenewouders. Meld je dus snel aan, anders vis je achter het net.
Wat kost dat dan? Je betaalt €79, en daarvoor krijg je twee overnachtingen, eten en drinken, en twee à drie heerlijke fietsdagen.
Zoals voor alle populaire evenementen geldt ook voor dit weekend: wie het eerst komt, die het eerst maalt.
Heb je je aangemeld, dan is half maart je aanmelding definitief, en wordt het geld per automatische incasso van je rekening afgeschreven.

Mocht je vragen hebben over het weekend, stel ze dan gerust aan Franke, Ger, Aryan, Denise, Henk of Eric.

Tot ziens, in Nijmegen of in de Ardennen!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien