Longest Day Challenge

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
20 jun. 2021 17:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Toerritten
Organisator
Cyclocommissie
Datum en tijd
19 jun. 2021 06:00 - 21 jun. 2021 23:55

Word lid

In een co-productie van de Evenementen- en de CycloCommissie, presenteren we u: De Groenewoud Longest Day Challenge.

Op maandag 21 juni vieren we de langste dag van het jaar (interpreteer dat aub als de dag met de meeste uren zon). Om die reden grijpen veel wielrenners die dag (of het weekend dat daar het dichtst bij in de buurt komt) aan voor hun langste fietstocht van het jaar. Sommigen gaan daar erg ver in en fietsen honderden kilometers van 'dawn to dusk', oftewel van zonsopkomst tot zonsondergang. Voor anderen is die ene rit van 100km gewoon het hoogtepunt van het jaar. Iedereen mag daar zijn eigen uitdaging in zoeken! De hoofdprijs is geen misselijke: Een verzorgde reis (overnachting en inschrijving) voor de Charly Gaul! 

Alle relevante informatie voor je deelname tref je hieronder aan:

Basisregels:

  1. Het gaat om één aaneengesloten fietsrit. Er mag gepauzeerd worden onderweg: maximaal 2 uur per keer.
  2. De rit moet plaatsvinden tussen zaterdag 19 juni 2021 00:00 uur en maandag 21 juni 2021 23:59 uur.
  3. Elke deelnemer neemt individueel deel, ook als er samen met andere deelnemers gefietst wordt. Houdt de geldende Corona-maatregelen in acht. Indien er in een groepje wordt gefietst kan 1 persoon de prijs verzilveren. De prijs is eventueel overdraagbaar. Diegene moet dan wel lid zijn van RT&C Groenewoud.
  4. De rit wordt geüpload op Strava, voorzien van een leuke titel (en bijschrift) en enkele begeleidende foto’s. Tag één of meer juryleden in de comments en/of deel je ritje in de ‘GW Cyclo Fanatici’ app. Indien in een groepje wordt kan 1 persoon de prijs verzilveren.

Aanmelding
Deelname is uiteraard geheel gratis (lees: op eigen kosten), maar meld je wel even aan voor het evenement op de website, zodat de jury rekening houdt met je inzending als je vlak voor de prijsuitreiking nog op de fiets zit. In de opmerkingen bij je aanmelding kun je eventueel kwijt op welke dag(en) je gaat fietsen en eventueel of je andere Groenewoudleden als gezelschap hebt.

Jury
De jury bestaat uit juryvoorzitter Jelle Guldenaar, Johannes de Bruin (afgevaardige EvenementenCie) en Joost van Wijngaarden (afgevaardigde CycloCie). De jury komt niet in aanmerking voor de prijzen. Correspondentie met de jury wordt zeer op prijs gesteld, maar heeft geen invloed op de uitslag.

De volgende criteria worden beoordeeld:

  • Afstand + relatieve afstand
  • Tijd + tijdstip van de rit
  • Creativiteit Route
  • Esthetiek van de pauzeplekken
  • Appeltaart
  • Verslaglegging

Houdt bij je deelname de geldende Corona-maatregelen in acht.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien