Nieuws

Groenewoud kleurt Almere zwart-wit-blauw

Steeds meer tijdrijdende Groenewouders weten de seizoensopening in Almere te vinden. Individueel kan er over 28 en 42 kilometer gereden worden, in ploegverband werden er 28 kilometer afgelegd. Het parkoers was zeven kilometer heen en zeven kilometer terug over de dijk.
Tijdens de individuele tijdritten was prima weer. Niet te koud, droog en slechts een zuchtje wind. Bij de langste afstand stonden Groenewouders Arjan, Indra, Ilse, Madelon en Machiel aan de start. Zij leverden prima prestaties, waarbij Ilse heel mooi een zilveren plak overall bij de dames wist binnen te slepen.
Denise, José en Tijmen reden 28 kilometer individueel. En ook hier lukte het om prijzen mee naar Nijmegen te nemen. José won de dames 40+ en Tijmen mocht bij de mannen 40+ de zilveren medaille ophalen.

Na een korte pauze en een weeromslag was het tijd voor de ploegentijdrit. De wind was hard aangetrokken. Mee op de heenweg en afzien op de terugweg en dat in koude en natte omstandigheden. Zowel de dames als de heren lieten zich niet van de wijs brengen en wisten voor een tweede jaar op rij in beide categorieën goud te pakken. Denise, Ilse, Madelon en José kleurden bij de vrouwen het podium zwart-wit-blauw, Erwin, Thijs, Tijmen en Timo bij de mannen.

Weer een veelbelovende start van het tijdritseizoen voor Groenewoud!

 

Verslag: Tijmen

Foto's: Harry van 't Veld Fotografie

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen