Nieuws

Feestelijke Nieuwjaarsborrel

De nieuwjaarsborrel was dit jaar feestelijker dan ooit. Onder andere door de goede verzorging van hapjes en drankjes bij cafe restaurant Stroom in Lent.en de DJ, die zorgde voor een levendige en feestelijke invulling van de avond. 

De feestvreugde werd vergroot door de presentatie van onze nieuwe sponsor, Kees Witlox van Era Content+ Makelaars. Kees presenterde na zijn bedrijfspresentatie de door hem gesponsorde nieuwe bidons. Voor alle aanwezige Groenewouders was er een goodiebag met daarin o.a. 2 bidons.

Als kers op de taart werd de officiële samenwerking tussen RTC Groenewoud en de Omloop der Zevenheuvelen bekroond door de voorzitter van RTC Groenewoud Hartger Wassink en de organisator van de Omloop der Zevenheuvelen Joost van Wijngaarden (zie foto). De oprichting van de Omloop viel samen met de herstart van Groenewoud in 2017 en sinds die tijd is er veel overlap geweest in mensen die actief zijn op beide fronten. De samenwerking was tot nu toe vrijblijvend en afhankelijk van individuele personen. Met het ondertekenen van het contract onderstrepen we het belang dat we samen hechten aan een sterke en bloeiende Nijmeegse wielercultuur. Voor Groenewoud is de wedstrijd een mooie aanvulling op de activiteiten die we als club nu al organiseren voor onze leden. De Omloop der Zevenheuvelen draagt bij aan de uitstraling als brede club, die zowel competitief als wat betreft toerfietsen voor alle doelgroepen wat te bieden heeft.

De eerstvolgende editie van de Omloop der Zevenheuvelen vindt plaats in het weekend van 6 en 7 juli. Natuurlijk schrijven alle Groenewouders deze data nu meteen in hun agenda om erbij te zijn! Of dat nu als organisator, vrijwilliger, wedstrijddeelnemer of toerfietser is, een topweekend is gegarandeerd.


 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen