Sponsorcommissie

De sponsorcommissie

Een actieve wielerclub kan niet zonder sponsors! En in een moderne wielerclub is sponsoring veel meer dan een verzameling logo’s op het wielershirt. Sociale media, nieuwsbrief, clinics, het zijn allemaal manieren om sponsors te laten bijdragen aan de lol en gezelligheid van wielrennen, én ze deze zelf te laten beleven. Onderdeel van de sponsorcommissie is de business-club, die de sponsors betrekt bij Groenewoud-activiteiten.

De sponsorcommissie heeft als belangrijkste taken het werven van nieuwe sponsoren, het onderhouden van sponsorrelaties en zorgen dat de belangen van de sponsors worden behartigd. Met dank aan de sponsorcommissie heeft Groenewoud vanaf de herstart al een paar goede sponsors, zich voor meerdere jaren aan de club hebben verbonden.

De sponsorcommissie bestaat uit een sponsorbeleidscommissie en de business-club. De beleidscommissie komt ongeveer eens per 2 maanden bijeen om voortgang en acties te bespreken. Deze deelcommissie houdt zich bezig met het formuleren van sponsor-proposities, en het werven van nieuwe sponsoren.

Huidige leden van de sponsorbeleidscommissie zijn: Florian Boschker, Julia Mulder, en Peter Beukenkamp.

De business-club wordt geleid door John Cornelissen en Maurice Ratering Arntz. Vanuit het bestuur ondersteunt Hartger als voorzitter de commissie.

Sponsorcommissie-nieuwe stijl zoekt jou

We willen graag de sponsorcommissie verder ontwikkelen. Als het je aanspreekt om relaties te leggen met bedrijven en organisaties die sponsor-partner van Groenewoud willen worden, dan zijn we op zoek naar jou. Ervaring is geen vereiste. Vooral moet je van contact leggen houden, een hart voor Groenewoud hebben en in staat zijn creatief mee te denken met de ‘klant’. 

Zie je er een uitdaging in om een goede financiële basis onder de club te leggen? Dan horen we graag van je! Florian Boschker draagt graag het stokje als commissiehoofd over aan iemand anders. Maar ook als je gewoon actief wil worden, ben je welkom.

Stuur een mail naar sponsor@rtcgroenewoud.nl!