Nieuws


Word lid

Jeugd zoekt begeleiders voor de zondag

Jeugd zoekt begeleiders voor de zondag

Hoi,

Zoals jullie allemaal weten hebben wij twee leuke jeugdgroepen die op donderdagavond trainen en op zondagochtend ook een toerrit rijden. We hebben een jeugdgroep (12 t/m 14 jaar) en een nieuwelingen/ juniorengroep (15 t/m 17 jaar). Deze groepen zijn al goed gewend om in een groep te rijden.Het valt ons op dat ze elkaar al goed waarschuwen en zich goed gedragen in het verkeer.  Ze zijn serieus goed bezig ūüėÉ.
Voor de jeugd hanteren wij het vier-ogen beleid. Dat betekent dat er altijd een wegkapitein en één extra begeleider nodig is om te kunnen fietsen op zondag.

Zonder jeugd geen toekomst!

De vereniging heeft de ambitie om de jeugdgroep door te laten groeien tot een volwaardige jeugdafdeling. Dat betekent dat wij de licentie richtlijnen van de KNWU willen gaan hanteren en uiteidenlijk dus meer groepen willen gaan formeren. 

Wij merken dat het vinden van voldoende begeleiding lastig is. Het kost ons veel tijd om dat elke week opnieuw begeleiding te regelen.Wij doen dan ook een beroep op iedereen die het leuk vindt om met de jeugd mee te fietsen om zich in te schrijven als wegkapitein of begeleider. Ook als je ambities hebt om wegkapitein te worden, kan je je aanmelden als wegkapitein. Dus geef de jeugd een kans en meldt je aan om een keer mee te fietsen.

Vul hier het fietsschema in

Heb je vragen? Vraag het ons via jeugd@rtcgroenewoud.nl of app ons.

Met vriendelijke groet de jeugdcommissie:

Frits, Gilbert, Gijs en Jan-Jaap

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen