Wedstrijdcoördinator

De snelste commissie van Groenewoud!

De wedstrijdsport is een van de pijlers van de vereniging. Op alle niveaus rijden Groenewouders wedstrijden, van sportklasse tot elite, dames en heren. Hierbij zijn we een echte vereniging, waar naast het sportieve ook het sociale aspect heel belangrijk is. Dus samen naar koersen, samen beter worden en samen sterke verhalen vertellen!

De belangrijkste taak van de wedstrijdcoordinator is dit allemaal mede mogelijk maken, mensen in staat stellen aan wedstrijden deel te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een wedstrijdkalender, van gezamenlijke doelen, het beheren van de appgroep, belangen behartigen, niet-licentierijders met de wedstrijdsport kennis laten maken, de ‘ploegstructuur’ verder neerzetten en in de toekomst wellicht wedstrijden organiseren.


Wil je bij Groenewoud wedstrijden gaan rijden of meehelpen dit mogelijk te maken, mail dan wedstrijd@rtcgroenewoud.nl. Meer algemene informatie over de verschillende mogelijkheden om wedstrijden te rijden vindt je in onderstaand document "Koersen bij RTC Groenewoud". 

Documenten

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Koersen_bij_RTC_Groenewoud_1.pdf 54.2 kB