Heimwee naar Nijmegen

Over dit evenement

Categorie
Toerritten
Organisator
Evenementencommissie
Datum
14 mei 2023
Locatie
Cafe Frowijn, Pontanusstraat 51, 6524 HC Nijmegen

Word lid

Actief worden

Heimwee naar Nijmegen

Heimwee naar Nijmegen is na drie jaar afwezigheid in 2023 terug van weggeweest! Vanaf nu georganiseerd door R&TC Groenewoud. De gezelligste toertocht is nu onderdeel van de gezelligste en meest roemruchte wielerclub van Nijmegen en omstreken. 

De toertocht vindt plaats op zondag 14 mei 2023. Start (vanaf 09:00u) en finish als vanouds bij café Frowijn. Blijf gerust na afloop hangen op het gezellige terras, eet wat lekkers bij de foodtruck (onder voorbehoud) en misschien win je wel een prijs met je startnummer bij de tombola! 

Alle informatie over de routes en inschrijven via de onderstaande button: 

Inschrijven

Dankzij hoofdsponsor Kersten Wielersport krijgt iedereen die de finish van Heimwee naar Nijmegen haalt een bidon en een waardebon van €10,- te besteden bij Kersten. En vergeet niet mee te doen aan de leuke foto-wedstrijd! 

Let op: er is slechts zeer beperkte (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving van de startlocatie. Het is geen goed idee om met de auto naar de start te komen.

En heb je zin om onderdeel te zijn van de organisatie van dit legendarische evenement? Meld je dan aan als Heimweenist! Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via: heimwee@rtcgroenewoud.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen