GW Cyclo: Granfondo Dolomitirace

Over dit evenement

Categorie
Toerritten
Organisator
Cyclocommissie
Datum
20 jun. 2021
Locatie
Feltre, Italië

Word lid

Zoals begin van het seizoen aangekondigd op de pagina van de Cyclocommissie, richten we ons dit jaar op twee cyclosportieve uitdagingen. Het Clubkampioenschap Cyclo bij de Charly Gaul op 5 september en de Granfondo Dolomitirace in Italië. Onderstaand informatie over laatstgenoemde:

Op zondag 20 juni gaan 10 fietsers (2 dames en 8 heren) van Groenewoud meedoen met de Gran- danwel Mediofondo Sportful Dolomitirace 2021. Een van de zwaarste cyclo's van de Alpen (Dolomieten). De Granfondo is 204 km lang met 4900 hm en de Mediofondo is 120 km met 3200 hm.  Een echte uitdaging, dus. De fietsers gaan overnachten in het huis van Martin en Leonie, dichtbij de vertrekplaats. Ze komen al een paar dagen eerder om de benen alvast wat gewend te laten raken aan het betere klimwerk. Sommigen plakken er nog een week aan vast om nog meer te kunnen genieten van de omgeving (Proseccostreek, Venetië, Monte Grappa, Dolomieten, ...).
De bedden bij Martin en Leonie zijn reeds vergeven, maar zelfstandig deelnemen aan deze cyclo is nog mogelijk! Voor meer informatie over de cyclo en inschrijven: klik hier!

Wil je ook een keer overnachten/fietsen in deze prachtige streek, neem dan contact op met Martin Winkel (in juli is het huis nog beschikbaar).