Toerrit XL

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Toerritten
Organisator
Cyclocommissie
Datum
18 apr. 2021
Locatie
Waalkade

Word lid

18 april zou het zover zijn, voor het eerst zou op de zondag gezamenlijk een lange afstand (ca.150) km worden gereden ter voorbereiding op het rijden van een cyclo, of gewoon om eens een langere afstand weg te trappen. Helaas bieden de huidige maatregelen nog geen ruimte om dit in groepjes te doen.
Maar niet getreurd! De cyclocommissie presenteert daarom:

De Duo-Toer-en-zwaai-rit!

Zo kan de 18e alsnog gefietst worden. In duo’s rijden we een door de commissie uitgezette route, met onderweg een heuse fouragepost.
De route bestaat uit 3 lussen van ca 50 km. De verschillende duo’s zullen deze lussen in verschillende volgordes en richtingen rijden. Zo kom je onderweg als het goed is aantal andere groenewoud duo’s tegen en kun je zwaaien! Rijden we toch nog een beetje met zijn allen.

Klinkt 150 km toch nog wat te veel? dan is het ook mogelijk  om na de eerste of de tweede lus al huiswaarts te keren. Je bent dus ook van harte welkom om mee te doen als je 150km wat overdreven vind en liever 50 of 100km fietst.

Meedoen?
-       Zoek een duogenoot om deze tocht mee samen te rijden (uiteraard mag je ook solo rijden)
-       Per duo meldt één iemand zich aan voor het evenement op de website. De aanmelder ontvangt de route die jullie gaan fietsen. (Mocht je al weten voor welke afstand jullie willen gaan kun je dit in het opmerkingen veld vermelden en de beoogde starttijd, zodat we het in de routeverdeling meekunnen nemen en jullie zoveel mogelijk andere leden treffen onderweg)
-       Zorg dat je tussen 13.00 en 14.00 in groenewoud-outfit langs de fouragepost op de lentse Warande rijdt voor wat lekkers. Je komt hier automatisch langs bij het volgen van de routes. 
-       De starttijd kan je zelf bepalen ​(optimaal voor de fouragepost: 50 km einde route & 100 km halverwege route: 11:15 - 12.00  en voor de 150 km tussen 9.30 - 10.30 (op 2/3 van de route)

Niemand om samen mee te fietsen? Stuur een berichtje in de cycloappgroep of spamapp.  Wellicht vind je daar een fietsmaatje voor de 18e. 

Aanmelden kan t/m donderdag 15 april. De gpx-route ontvang je dan op de vrijdag of zaterdag. 

p.s. mocht je al eerder hebben ingeschreven, vermeld dan bij je inschrijving de beoogde starttijd en afstand door middel van je inschrijving aanpassen.   

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien