Nieuws


Word lid

ALV: 26 januari

ALV: 26 januari

De jaarlijkse ALV is hét moment om te horen hoe het met de club gaat en wat de plannen zijn. Daarnaast draagt penningmeester Maurice het stokje over aan Leonie. De ALV is meer dan een verplicht nummertje; het is voor jou als lid het beste moment om kenbaar te maken wat je van het beleid vindt en wat er beter zou kunnen. Dit jaar is aanhaken makkelijker dan ooit, want we organiseren de ALV digitaal.

Graag hadden we een fysieke ALV georganiseerd, maar het zal geen verrassing meer zijn dat dat in deze tijd helaas niet mogelijk is. Daarom organiseren we de ALV via Zoom. Omdat digitaal vergaderen een kunst op zich is, willen we je alvast attenderen op de volgende aandachtspunten voor een prettige digitALV:

  • Zorg dat je op microfoon op mute staat.
  • Vragen stellen tijdens de ALV kan via de chat. We zullen daar tijdens de ALV zo goed mogelijk op reageren.
  • Heb je een dringende vraag die je graag mondeling wil toelichten, maak dan gebruik van de optie “raise hand” onder de knop “reactions” dan krijg je van ons het woord.
  • Zowel tekstuele/grammaticale opmerkingen op de stukken, als inhoudelijke vragen, graag vooraf indienen per mail, uiterlijk 22 januari. Het bestuur zal de vooraf gestelde vragen zoveel mogelijk vooraf en schriftelijk beantwoorden (en gebundeld rondsturen op 25 januari).

Aanvangstijd van de ALV is 19:30. De Zoommeeting zal om 19:15 geopend worden. Aansluiten kan via deze link, of gebruik de volgende gegevens: Meeting ID: 864 5309 3772 Passcode: 557794.

P.S: wij regelen wat te eten en te drinken voor je als je je hier aanmeldt, dus daar hoef je je in elk geval niet meer druk om te maken. ;-)

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen