Nieuws


Word lid

Actief worden

Cyclocie presenteert: Bucketlist 2024

Cyclocie presenteert: Bucketlist 2024

CycloCommissie Bucketlist 2024

In navolging van de eerste editie van de Groenewoud Cyclocommissie Bucketlist in 2023 is er nu: de Groenewoud Cyclocommissie Bucketlist 2024!

In 2023 werd duidelijk dat er een grote doelgroep aan leden is die wel een extra uitdaging kan gebruiken. Daarom zag de CycloCommissie zich genoodzaakt om de Bucketlist voort te zetten. Om het wel weer leuk te houden, is de lijst eens goed onder handen genomen. Een aantal challenges is behouden, een aantal is aangepast en een aantal is vervangen voor gloednieuwe challenges, zoals de Alfabet-challenge, de hecto=hoogte-challenge, de ijscorit en meer. Op deze manier is er weer sprake van een Bucketlist die voor iedereen uitdagingen biedt, van doorgewinterde randonneur tot startende globetrotter. Kijk snel welke verrassingen de Bucketlist 2024 nog meer in petto heeft!

Je vindt de volledige Bucketlist 2024 hier.

Administratie

Nadat de cyclocommissie in jaar 1 nog heeft voorgedaan hoe de bucketlist dient te worden geadministreerd, is het in 2024 aan de leden zelf. Deelnemers kunnen zelf hun behaalde punten bijhouden in een centraal administratiebestand in the cloud. De cyclocommissie zal nu en dan en steekproefsgewijs een oogje in het zeil houden om onverhoopte zwartrijders en dopeurs te ontmaskeren.

Cyclo Awards

Na het onverdeelde succes van afgelopen jaar, kent ook de Bucketlist 2024 zijn absolute climax in de vorm van de Cyclo Awards. Alle deelnemers die voor de deadline 26 punten behalen op de Bucketlist 2024 verdienen een nominatie voor deze awardshow, die dit jaar zal plaatsvinden op vrijdag 13 december. Dat is een maandje later dan afgelopen jaar en de CycloCommissie biedt alle deelnemers dit jaar dan ook extra lang de tijd om challenges te behalen: van 01-01-2024 tot en met 30-11-2024.
Natuurlijk gaan de Cyclo Awards weer gepaard met een gezellige Bucketlistborrel waar alle geïnteresseerden welkom zijn.