Nieuws

Dames gezocht voor het NCK2020

Dames gezocht voor het NCK2020

Net als vorig jaar neemt Groenewoud in september deel aan het NCK: het Nederlands Clubkampioenschap. Op deze dag rijden veel wielerclubs in Nederland een ploegentijdrit, die uitmaakt welke club zich in verschillende categorieën Nederlands Clubkampioen mag noemen.

Vorig jaar hebben een aantal dames de eer van Groenewoud zeer goed verdedigd, en ook dit jaar lijkt het ons heel mooi om weer een damesploeg te kunnen afvaardigen naar Dronten!
Het NCK vindt plaats op 28 september. Dat betekent dat we binnenkort voor de eerste keer weer gaan trainen met de dames die het leuk lijkt om hier aan deel te nemen. Hoewel het NCK misschien heel groots klinkt, gaan we er niet heen voor de winst, maar voor de ervaring. Het is namelijk heel tof om mee te doen, helemaal als je er gezamenlijk naar toe hebt gewerkt! Het doel is om een ploeg aan de start te krijgen en met een voldaan gevoel over de finish te komen. Of we dan eerste of laatste worden, maakt helemaal niets uit.

Ter voorbereiding op het NCK zullen we een aantal trainingen organiseren met ervaren trainers om de techniek te leren. Daarna kun je altijd nog bedenken of je daadwerkelijk mee wilt doen of niet. Kortom, ben je nieuwsgierig geworden? Stuur dan een berichtje naar sport@rtcgroenewoud.nl. 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen