Nieuws

De jeugd bowlt het nieuwe seizoen in

De jongerenafdeling van Groenewoud heeft het nieuwe seizoen ‘afgetrapt’ met de jaarlijkse bowlavond. Na een lange en vooral natte winter was het op zaterdag tijd om vooruit te kijken. Eerst werden onder genot van een frisdrankje de bezigheden van afgelopen winter besproken. Vervolgens was het tijd om  kekke bowlingschoenen uit te zoeken en ons naar de twee bowlingbanen te begeven. 

Op de fiets zijn de jongeren al aan elkaar gewaagd, maar naast de fiets ook zeker zo bleek. Er werd hard gestreden; zonder èn met hekjes. Wilbert begon voortvarend met de ene strike na de andere, maar zakte in de loop van de rondes toch wat in. Tsegu daarentegen begon wat onwennig, maar had na een keer of vijf gooien helemaal de smaak te pakken. Ook Felix gooide lekker mee. Skip, Huib en Dirk waren aan elkaar gewaagd en waren uiteindelijk slechts zo’n 20 punten van elkaar verwijderd. Tess en Esra hadden onderling hun eigen competitie, en rolden lekker door. 

Ook voor de nodige ravitaillering werd gezorgd. Halverwege de avond werden we voorzien van borrelsnacks. Zo bleef een mogelijke bowl-hongerklop gelukkig uit. Uiteindelijk gingen Wilbert en Skip er met de baanwinsten vandoor. 

Op naar een mooi seizoen samen, op en naast de fiets! Zondag 3 maart start de jongerenafdeling weer met de wekelijkse zondagsrit. In april zullen ook de trainingen weer opstarten.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen