Nieuws

De trainingen zitten erop!

De herfst treedt in, de avonden worden in rap tempo korter, dus het onvermijdelijke komt er aan, de laatste avondtrainingen van 2023. Gelukkig hebben we het seizoen afgelopen week in de kenmerkende stijl van dit jaar afgesloten… Waar we op woensdag nog heerlijk in de avondzon door de Ooijpolder fietsten en eindigden met een welverdiend drankje op het terras, regende het op donderdagavond pijpenstelen en was het korte maar straffe training zodat ook de grootste bikkels van de vereniging niet helemaal onderkoelt thuis zouden komen.

 

Als trainers kijken we terug op een succesvol seizoen. De opkomst op woensdagavond was net als afgelopen jaar onverminderd hoog waardoor we vrijwel altijd in twee of drie, en soms zelfs vier, groepen op pad gingen. Op donderdag lag de focus dit jaar nog meer op de combinatie van vaardigheid én conditie, waardoor de trainingen goede work-outs waren voor iedereen. Menig lid heeft zijn bochtentechniek, haar eindsprint, zijn klimtechniek, en het waaierrijden verder weten te perfectioneren! En tot slot hebben we dit seizoen voor het eerst de hele zomer doorgetraind, waardoor we optimaal gebruik hebben gemaakt van de lange zomeravonden in juli en augustus.

 

Kortom, wij trainers hebben dit jaar wederom met ontzettend veel plezier voor jullie klaargestaan. We hebben jullie sprongen voorwaarts zien maken in fietsvaardigheid en conditie, en bovenal veel gezellige uren weggetrapt op de fiets.

 

In april 2024 zijn we terug!