Nieuws

Ga toch fietsen; bij R&TC Groenewoud!

Ga toch fietsen; bij R&TC Groenewoud!

Wil je demarreren als Demi of Mathieu? Harder fietsen dan al je vrienden/vriendinnen? Of gewoon gezellig kilometers maken met leeftijdsgenoten? Kom dan wielrennen bij R&TC Groenewoud!

Vanaf 12 jaar kun je je aansluiten bij de jeugd van Ren- & Toerclub Groenewoud; dé wielervereniging van Nijmegen. Elke week is er doordeweeks een techniektraining en een langere rit op zondag. De focus ligt op lol maken op de fiets, maar ondertussen ook vaardiger en sneller worden. Jeugdrenners vanaf 12 jaar met ieder niveau zijn hierbij welkom, of je nu wedstrijden wil rijden of lekker wil toeren, of je net begint of al jaren fietst. Heb je (nog) geen racefiets? Dan hebben we ook leenfietsen beschikbaar.

Naast de wekelijkse ritten biedt Groenewoud door het jaar heen ook andere leuke activiteiten aan voor de jeugd, zoals een mountainbike-rit in de winter, een gravelrit in de zomer, het Limburgweekend en een clinic baanwielrennen.

Lijkt het je leuk om een keer mee te fietsen of lid te worden? Meld je aan op de website www.rtcgroenewoud.nl of stuur een mailtje naar jongeren@rtcgroenewoud.nl. Hopelijk tot snel op de fiets!

Foto: Syste Dijkstra