Nieuws

Groenewoud ledenfeest

Waar anderen vanwege 'Vrijdag de 13de' liever veilig thuis bleven, waagden zo'n 70 Groenewouders zich door de regen naar de Tiemeloods voor het actieve ledenetentje en het ledenfeest!

Rond de klok van vijf kwamen de eerste actieve leden binnen druppelen. Na de eerste hapjes en drankjes ging iedereen aan tafel voor een heerlijk buffet. Ervaringen van het afgelopen jaar en plannen voor het volgende seizoen werden uitgewisseld onder het genot van curry, gebakken aardappelen en gehaktballetjes in tomatensaus.

Rond acht uur was het tijd voor het echte werk; Inmiddels was het etentje over gegaan in het ledenfeest. De enige echte ANAC wasvouchers, goed voor een Polish+Velgen intensief beurt t.w.v. €17,- (!), waren te winnen bij verschillende spelletjes: 'Hints' in fietsthema, 'Bidonpong' en 'Raad-de-Groenewouder'. Daarnaast was het mogelijk om alvast warm te draaien voor de Aan-de-bak by ANAC sjoelavond die half november plaats vindt. Het ging er dan ook fanatiek aan toe. Na eleven liep de Tiemeloods langzaam leeg. Enkelen waren nog niet moe en zijn richting de Nijmeegse binnenstad vertrokken. Het was een geslaagde avond!