Nieuws


Word lid

Herstart donderdagavond training en update overige activiteiten

Naar aanleiding van de vorige update zijn er veel positieve reacties binnen gekomen op het plan om een coronaproof donderdagavond training te organiseren. De trainers zijn hiermee aan de slag gegaan en vanaf a.s. donderdag gaan we weer starten! Hoe dit precies in zijn werk gaat lees je hier: Coronaproof_trainen_30-05-2020.pdf. Let op, vanwege de beperkte capaciteit is aanmelden via de evenementenkalender op de website verplicht (https://www.rtcgroenewoud.nl/evenementen/techniektraining). 

 

Jeugdtraining

De jeugdtraining is inmiddels hervat en dit wordt erg gewaardeerd door de jeugdleden. Vanaf juni mag de jeugd ook weer op de openbare weg trainen. Dit plan wordt momenteel uitgewerkt door de jeugdcommissie. 

 

Zondagse toerritten

De 1,5m maatregel blijft voorlopig van kracht. Dat betekent dat het niet mogelijk is om op korte termijn de zondagse toerritten te hervatten.

 

Tijdritcompetitie

Op dit moment wordt er gewerkt aan een corona proof plan om de Groenewoud tijdrit competitie weer op te starten. Wil je het laatste nieuws hieromtrent volgen, wordt dan lid van de tijdrit app: https://www.rtcgroenewoud.nl/over-groenewoud/whatsapp-groepen.

 

 

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen