Nieuws

Nieuwe sponsor: cycleXperience

cycleXperience, gevestigd in Uden, en R&TC Groenewoud gaan een samenwerking aan omtrent bikefitting. Voor alle leden van Groenewoud geldt er een korting van 10% op alle bikefits. cycleXperience wordt hiermee een van de sponsors van de club.

cycleXperience is een Specialized Concept Store gespecialiseerd in de verkoop van high-end racefietsen, mountainbikes, gravelbikes en wielergerelateerde artikelen. Daarnaast is Thijs Schamp, ook lid van R&TC Groenewoud, actief als Pro Retül Bikefitter in deze zaak.

Tijdens deze professionele bikefitting wordt gebruik gemaakt van het motion capture systeem van Retül. Hiermee kunnen alle racefietsen, MTB’s, gravelbikes en tijdritfietsen professioneel afgesteld worden geheel op maat van jouw lichaam en jouw doelen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om begeleid te worden in de zoektocht naar een nieuwe of nieuwe 2e hands fiets door middel van een PreFIT. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste type en maat fiets koopt , ongeacht je budget.

Meer informatie hierover is te vinden op: https://cyclexperience.nl/service/bikefit/

Bij aanmelding en komst in de winkel zal er op vertoon van je Groenewoud lidmaatschap (Mijn KNWU) 10% korting verrekend worden.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen