Nieuws

Train-de-trainersdag: Nieuwe plannen voor het seizoen 2023

Afgelopen zaterdag hebben de trainers mooie plannen gemaakt voor het seizoen 2023! De trainingen van afgelopen jaar zijn uitgebreid geëvalueerd. Veel goede punten. Toeren & trainen was een groot succes en wordt zeker voortgezet. Er wordt nagedacht over nieuwe routes, extra groepen, en geschikte conditionele en technische oefeningen. Op de donderdag valt vooral op dat de opkomst een stuk lager is. Beginnende renners zijn soms bang dat ze het niveau niet kunnen bijbenen, terwijl meer ervaren renners denken dat er voor hen niks te halen valt. Dus hoe kunnen we naar de leden toe beter communiceren dat de donderdagtraining voor iedereen leuk en leerzaam is, ongeacht je niveau? Daar zullen we komende week nog verder over doorpraten. 

Na al dat evalueren en plannen maken was er natuurlijk ook tijd om van het prachtige voorjaarszonnetje te genieten en samen fietskilometers te maken. Hilde, Menno, Koen en Roel hadden een leerzame training voor ons voorbereid en Hein verzorgde een ware geschiedenisles over de rol van de betonpaaltjes op de Defensiedijk. Kortom, alle trainers hebben hun trainingsvaardigheden weer flink ontwikkeld en staan te popelen om jullie weer te zien!

Wil jij beter leren fietsen, sterker worden, en gezellig kilometers maken met je clubgenoten? Kom dan naar de eerste trainingen van het seizoen! We starten woensdag 5 april en donderdag 6 april, om 18:30 vanaf de Waalkade.