Nieuws

Update corona maatregelen R&TC Groenewoud activiteiten

Tijdens de persconferentie van dinsdag 13 oktober is duidelijk geworden dat de amateursport wordt stilgelegd. Voor onze vereniging betekend dit dat de laatste twee zondagsritten voor volwassenen afgelast zullen worden. Voor de jeugd gelden deze beperkingen niet. Voor hen zullen we de komende twee zondagen nog een reguliere toerrit organiseren. Dit betekend helaas ook dat we niet gezamenlijk met de hele club het seizoen officieel af kunnen sluiten met een pannenkoek bij de Heksendans. We hopen van harte dat we dit met jullie in het voorjaar kunnen inhalen! 

Wat mag er wel?

Gelukkig is er geen volledige lockdown en mag je nog steeds buiten fietsen. Hoe doe je dit veilig en verantwoord? Lees daarvoor de meest recente richtlijnen van de KNWU: https://www.knwu.nl/nieuws/gevolgen-coronavirus-voor-de-wielersport

Daarnaast wordt er al weer druk gesproken over het opstarten van Zwift competities, social rides, etc. Dus lijkt het je leuk om ook indoor met clubgenoten op de fiets te stappen. Meld je dan aan de gezamenlijke appgroep: https://www.rtcgroenewoud.nl/over-groenewoud/whatsapp-groepen (achter login)

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen