Nieuws

Wedstrijdverslag: Tijdrit Almere

Wedstrijdverslag: Tijdrit Almere

Op zaterdag 16 april stonden er maar liefst 9 Groenewouders aan de start van de Tri2One (Team) Tijdrit in Almere. Met een strak blauwe lucht en windkracht 3-4 beloofde het een perfecte dag te worden voor een wedstrijdje!

‘s Ochtends was het eerst de beurt aan Jeroen, Tijmen en José. Zij reden een individuele tijdrit van 28 km. Tijmen behaalde een mooie 10de plaats. Jeroen had wat pech met zijn transponder. Zijn tijd werd niet geregistreerd (of ging hij gewoon te snel?), maar uiteindelijk viel hij net buiten de top 20. José klokte 47.22, onder haar streeftijd, en behaalde daarmee de 3de plaats in haar categorie!

Nog geen half uur na de finish van de individuele tijdritten was het de beurt aan het heren- en het damesteam van Groenewoud. Bij de heren startten Tijmen, Léon, Jan en André met een sterk team. Zij reden zo’n 42 km/h gemiddeld over 28 km en behaalden hiermee de 6de plek in het herenklassement. Drie minuten na de start van de heren was het ook de beurt aan het damesteam met José, Denise, Nienke en Iris. Ondanks wat materiaal mankementen wisten de dames met een gemiddelde van 36 km/h een 2de plaats te bemachtigen. Kortom, een geslaagde dag!

Lijkt het jou ook leuk om te gaan tijdrijden? Doe dan mee met de Groenewoud Tijdrijcompetitie! De eerste tijdrit zal plaatsvinden op 28 april. Meer info vind je op de website: https://www.rtcgroenewoud.nl/evenementen/groenewoud-tt-competitie

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen