Nieuws

CycloCommissie presenteert (cyclo)jaarprogramma!

CycloCommissie presenteert (cyclo)jaarprogramma!

De Groenewoud Cyclocommissie heeft deze winter duidelijk niet stil gezeten. Nu de eerste krokussen voorzichting hun paarse kopjes boven het veld vertonen, en menig wielrenner zijn/haar fiets weer controleert voor de start van het wegseizoen, komt de cyclocommissie voor de liefhebber met een 'bucketlist' voor 2023. 

De CycloCommissie – bekend van het motto ‘Liever een uurtje meer dan een appeltaartje minder – heeft de hele winter vergaderd om in het wielerseizoen 2023 een prachtig gevulde kalender aan te bieden aan de Groenewoudleden. De commissie zet zich in voor alle leden die zich herkennen in één of liefst meer van de volgende kenmerken:

  • Je wil wel eens wat verder fietsen dan de 100km van de zondagse toerrit,

  • Doet dit ook graag eens op een mooie locatie in het buitenland,

  • Wordt daarbij graag eens sportief uitgedaagd om je grenzen te verleggen,

  • Bent niet vies van een gezellige pauze op een zonnig terrasje met een grote punt taart.

 

Omdat er nogal wat leden binnen de club zijn die zich in een dergelijk profiel herkennen, hebben we een gevarieerd programma opgesteld met voor een ieder wat wils. 

 

Met gepaste trots presenteert de CycloCommissie haar jaarprogramma 2023:

 

* Bij de activiteiten aangeduid met een asterisk faciliteert de cyclocommissie een meerdaags programma met overnachtingen. Het is mogelijk dat de maximale capaciteit van de accommodatie reeds bereikt is.

 

Aanmelden voor alle activiteiten doe je via de bovenstaande linkjes (voor zover al beschikbaar) naar de evenementen op deze website.

 

CycloCommissie Bucketlist

Ter afsluiting van het seizoen organiseert de cyclocommissie op vrijdagavond 3 november de ‘Groenewoud Cyclo Awards Night’, oftewel het afsluitende jaarfeest waar elk Groenewoudlid bij wil zijn! Om een invitatie voor deze nu al legendarische avond te ontvangen, moeten leden tenminste 20 vinkjes behalen op de CycloCommissie Bucketlist:

Bekijk de Bucketlist via deze link

 

Op deze bucketlist heeft de CycloCommissie 42 uitdagingen verzameld waar elk Groenewoudlid zijn/haar tanden het komende jaar op stuk kan bijten op zoek naar wat meer uitdaging. De ene uitdaging (‘Bak koekjes voor de cyclocommissie’) is natuurlijk iets haalbaarder dan de andere uitdaging (‘Rijd een rit van 300km’), maar elke uitdaging ligt binnen de grenzen van het haalbare. Uiteraard worden de meest uitzonderlijke prestaties tijdens de Award Night in de schijnwerpers gezet. Leuke/gekke/knappe prestaties mogen gedurende het jaar met elkaar worden gedeeld in de ‘GW Cyclo Fanatici’ appgroep. De link is te vinden in het bucketlist document.

Om aan te tonen dat je een uitdaging hebt voltooid, stuur je een appje met bewijs (Stravalinkje/printscreen/fotootje) naar Joost van Wijngaarden (telefoonnummer ook te vinden in het document of in één van de appgroepen). Hij zal alle vinkjes administreren, teneinde het versturen van de uitnodigingen voor de ‘bucketlistborrel’ ordentelijk te laten verlopen. Leden kunnen hun eigen voortgang bijhouden middels het downloaden van de bucketlist en het zetten van vinkjes. Tip: hang deze boven je bed/op je koelkast voor een jaar vol fietsmotivatie!